20170531_135137.jpg

 

Hyvä resepti, jonka olen joskus ottanut jostain talteen. Tästä tulee sellainen hyvä kahden päivän annos, jos säästyy. Paahdettu valkosipuli antaa kivan maun. 

 

Ainekset: 

  • 500g. parsaa
  • 7,5 dl vettä
  • kasvisliemijauhe (kts.prksta annostus)
  • 1 pieni valkosipuli
  • suolaa
  • (turkkilaista jogurttia)
  • (parmesanlastut)

 

  1. Leikkaa valkosipulin pääty auki ja laita se uuniin paahtumaan 40min-1tunti. Kunnes valkosipulit pehmeitä ja saaneet väriä.
  2. Keitä vesi
  3. Lisää kasvisliemijauhe
  4. Leikkaa parsat muutaman sentin paloiksi ja poista puumaiset alaosat.
  5. Lisää parsata liemeen. 
  6. Kun parsat kypsät, lisää valkosipulin sisustat.
  7. Soseuta keitto
  8. Mausta suolalla (ja jogurtilla), sekoita tasaiseksi
  9. Koristele parmesanlastuilla