Hyvä resepti, jonka olen joskus ottanut jostain talteen. Tästä tulee sellainen hyvä kahden päivän annos, jos säästyy. Paahdettu valkosipuli antaa kivan maun.
Ainekset:
- 500g. parsaa
- 7,5 dl vettä
- kasvisliemijauhe (kts.prksta annostus)
- 1 pieni valkosipuli
- suolaa
- (turkkilaista jogurttia)
- (parmesanlastut)
- Leikkaa valkosipulin pääty auki ja laita se uuniin paahtumaan 40min-1tunti. Kunnes valkosipulit pehmeitä ja saaneet väriä.
- Keitä vesi
- Lisää kasvisliemijauhe
- Leikkaa parsat muutaman sentin paloiksi ja poista puumaiset alaosat.
- Lisää parsata liemeen.
- Kun parsat kypsät, lisää valkosipulin sisustat.
- Soseuta keitto
- Mausta suolalla (ja jogurtilla), sekoita tasaiseksi
- Koristele parmesanlastuilla
Kommentit