Tällaista tarjottiin lapsukaisen rippijuhlissa. Meni kuin kuumille kiville. Reseptinkin sai laittaa muutaman matkaan. Tässä se nyt vielä jakoon teillekin. Alkuperäinen resepti on Jonna 1983 blogista ( http://jonna1983.fitfashion.fi/2014/08/29/minttusuklaa-raakakakku/ ), mutta hiukan muokkkailin omiin tarpeisiin.
Minttusuklaa raakakakku
Pohja
- 1,5 dl cashewpähkinöitä
- 1,5dl saksanpähkinöitä
- 3 dl taateleita
- 1 dl kaakaojauhetta
- 3-4 rkl vettä tai enemmän, jos tarvii
- Blenderiin kaikki aineet, sekoita kunnes massaa.
- Laita irtopohjavuokaan leivinpaperi ja painele massa vuokaan.
Täyte
- n. 90g raakaminttusuklaata
- n. 2 dl kookoskerman jähmettynyttä osaa (jähmetä jääkaapissa muutama tunti!)
- 2 rkl kookosöljyä
- 3-4 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl vaniljajauhetta
- 7 taatelia
- Laita täytteen aineet blenderiin ja sekoita massaksi.
- Laita pohjan päälle
- Kakku jääkaappiin seisomaan pariksi tunniksi.
Kommentit