Kesä on vallan mennyt lomaillessa. Meille muutti myös Ainokainen, joka on meidän pehmolelujen kauhu!! Nuo piikkihampaat ei tunnu kenenkään iholla kivalta, mutta onneksi se ihmispoika suojelee meitä tosi hyvin. Ainokaisen tarkkailuun ja kieltämiseen on mennyt niin paljon aikaa, että on vallan unohtunut kuvata ruokiamme. Ja kesällä on niin helppoa, kun vähän vain paistaa kalaa, jossa on mausteena suolaa ja sen kanssa syödään salaattia, niin avot! Parasta ruokaa ikinä!

2014-07-16%2017.07.22-1-normal.jpg

Ainokainen


2014-08-05%2017.21.47-normal.jpg

Meillä asuu ennestäänkin yksi pilkullinen koira. Sen nimi on Pilkku. Se on tässä kuvassa meidän kanssa.


Mutta ruoka-asioihin.

Tänään laitettiin lisukkeeksi aika herkkua. Brysselinkaalia chilillä ja valkosipulilla. Tosi helppo ja hyvä resepti jälleen. Sellaisista helpoista ja hyvistä meidän perhe tykkää.  

Ainekset: 

  • 3 kuivattua chiliä (tuore ois parempaa)
  • 3 valkosipulinkynttä
  • öljyä tai voita tai gheetä paistamiseen.
  • suolaa
  • Brysselinkaalia pakkasesta (tuore ois parempaa)

Poista chilistä siemenet. Leikkaa chili ja vs pieneksi. Paista chiliä ja valkosipulia pannulla ja lisää (jäiset) kaalit päälle. Paista kunnes kypsää. Lisää hiukan suolaa.

2014-08-05%2012.35.35-normal.jpg