Tänään jääkaapissa asuvat porkkanat alkoivat melkein juttelemaan minulle, joten totesin, että sosekeitto olisi hyvä vaihtoehto. Siihen olisi sitten hyvä lisätä haluamaansa proteiinia ja niitä voi vaikka annospakastaa, niin saan itselleni valmiit lounaat moneksi viikoksi....jepjep...en ole erityisemmin keittojen ystävä, joten siksi yritän saada keitosta sen makuisen, että sitä tulee syötyä. Ennen oli paljon helpompaa. Loraus kermaa ja sillä se hoitui, mutta nyt pitää keksiä jotain muuta.

t%C3%A4m%C3%A4-normal.jpg

Porkkanakeitto: 

1 kilo porkkanoita
sipuli
vettä
2 valkosipulinkynttä
suola
timjami
1rkl hunaja
1 rkl voi
1 rkl inkivääritahnaa (joo, ei ole paleo, mutta voi korvata tuoreella inkiväärillä)

Kuori ja pilko porkkanat kattilaan. Vettä päälle niin että peittyy. Keitä puolipehmeiksi ja lisää sipuli ja valkosipuli.
Jos käytät tuoretta inkivääriä, niin lisää sekin samalla. Kun poorkkanat kypsiä, kaada keitinvesi talteen ja lisää kattilaan voinokare. Soseuta porkkanat voin kanssa ja lisää sitten keitinvettä niin, että saat haluamasi koostumuksen keittoon. Lisää loput aineet ja nauti.