Pyysin miestä tekemään ruokaa. Tiesin, että kaapissa oli lanttuja ja jauhelihaa. No, se kysyi tietenkin reseptiä. Ei mulla sellaista ollut, joten sanoin, että tee lanttu-jauhelihalaatikkoa.

Se kysyi, että miten. "Nooh, keitä lanttuja ja tee niistä muusia kookosmaidolla, sillä aikaa kun lantut keittyy, niin paista jauhelihaa ja sipulia ja mausta ne. Sit kun sulla on muusi ja paistettu jauheliha, niin sekoita ne, lisää vähän munaa ja paista ehkä joku 20-40 min. uunissa about, 200-astetta."

Näillä ohjeilla, se teki. Ja nami. Poikakin söi, vaikka aina jättää lantut syömättä. Ohjeesta tuli aika paljon, mutta riittääpä mulle päiväruoiksi pariksi päiväksi.

Lanttu-jauhelihalaatikko-normal.jpg


Ainekset: 

  • 3 lanttua
  • voita muusiin
  • kookosmaitoa muusiin
  • 1 sipuli
  • 1 kg jauhelihaa
  • schriracha kastiketta
  • suolaa
  • pippurisekoitusta
  • valkosipulijauhetta
  • basilikaa
  • 2 munaa


Eli tässä ohje vielä uudestaan. "Nooh, keitä lanttuja ja tee niistä muusia kookosmaidolla, sillä aikaa kun lantut keittyy, niin paista jauhelihaa ja sipulia ja mausta ne. Sit kun sulla on muusi ja paistettu jauheliha, niin sekoita ne, lisää vähän munaa ja paista ehkä joku 20-40 min. uunissa about, 200-astetta."