Tätä syötiin viikonloppuna. Kuvaa ei ole. Kaikki meni eli kaik män. Veikkaisin, että tää on alunperin joku pirkka tai kotiliesi resepti, josta on sitten muokkautunut meillä tällainen. Kalkkunanrinta vuorataan tässä pekonilla, mutta itse syötän pekonit miehille ja itse vain nautin siitä, että pekonin kanssa fileestä tulee todella murea ja kostea. 

 

Kuvittele tähän  kuvan kohtaan ihanan näköinen, juuri uunista tullut, höyryävän kuuma kalkkunanfile,
jonka päällä on ihanan rapea pekonikerros.

 

Ainekset: 

  • kalkkunanrintapala
  • 0,5dl limemehua (tai sitruunaa)
  • suolaa
  • mustapippuria
  • inkivääriä
  • hiukan öljyä
  • (hunajaa)
  • pekoniviipaleita

 

  1. Sekoita mausteet keskenään. Hiero ne kalkkunan pintaan.
  2. Aseta kalkkuna uunivuokaan.
  3. Päällystä kalkkuna pekonilla.
  4. Paista 175-asteessa n. 45 min. (sisälämpö n. 70)