THaikana-normal.jpg

Ainekset: 

  • 2 rkl ghee
  • 1 kukkakaali
  • 3 rkl coconut aminosia tai gluteenitonta soijaa
  • 3 tl seesamiöljyä
  • 1 tl kalakastiketta
  • 1 tl sriracha -kastiketta
  • 2 valkosipulin kynttä murskattuna
  • 4 klp broilerin rintafilettä kuutioituna
  • 1 oranssi paprika viipaloituna
  • 1 tl hienonnettua jalopenoa
  • 1 tl hienonnettua inkivääriä
  • 2-4 dl  mangokuutiota
  • 3-4 rkl ruohosipulia sipulia
  • korianteria koristeeksi
  • suolaa, pippuria
  • limemehua koristeeksi

 

  1. Leikkaa kukkakaali leikkurissa riisimäiseksi. Laita se pannulle, gheen kanssa.
  2. Lisää joukkoon, 2 rkl coconut aminosia (soijaa), 2 tl seesamiöljyä ja 1 tl kalakastiketta ja 1 tl sriracha kastiketta (http://iwashere.vuodatus.net/lue/2014/06/paleo-sriracha-kastike ) ja vähän suolaa. Sekoita ja anna kukkakaalin ruskitua. Voit sammuttaa levyn.
  3. Lämmitä toinen pannu ja lisää siihen  1tl seesamiöljyä, valkosipulit ja kanakuutiot. Lisää 1 rkl coconut aminosia ja 1 tl kalakastiketta kanan päälle.
  4. Kun kana on ruskistunut ja melkein kypsää, lisää loput aineet.
  5. Koristele korianterilla ja limemehulla.