Ainekset:
- 2 rkl ghee
- 1 kukkakaali
- 3 rkl coconut aminosia tai gluteenitonta soijaa
- 3 tl seesamiöljyä
- 1 tl kalakastiketta
- 1 tl sriracha -kastiketta
- 2 valkosipulin kynttä murskattuna
- 4 klp broilerin rintafilettä kuutioituna
- 1 oranssi paprika viipaloituna
- 1 tl hienonnettua jalopenoa
- 1 tl hienonnettua inkivääriä
- 2-4 dl mangokuutiota
- 3-4 rkl ruohosipulia sipulia
- korianteria koristeeksi
- suolaa, pippuria
- limemehua koristeeksi
- Leikkaa kukkakaali leikkurissa riisimäiseksi. Laita se pannulle, gheen kanssa.
- Lisää joukkoon, 2 rkl coconut aminosia (soijaa), 2 tl seesamiöljyä ja 1 tl kalakastiketta ja 1 tl sriracha kastiketta (http://iwashere.vuodatus.net/lue/2014/06/paleo-sriracha-kastike ) ja vähän suolaa. Sekoita ja anna kukkakaalin ruskitua. Voit sammuttaa levyn.
- Lämmitä toinen pannu ja lisää siihen 1tl seesamiöljyä, valkosipulit ja kanakuutiot. Lisää 1 rkl coconut aminosia ja 1 tl kalakastiketta kanan päälle.
- Kun kana on ruskistunut ja melkein kypsää, lisää loput aineet.
- Koristele korianterilla ja limemehulla.
Kommentit