Meillä ei ole kokkailtu ruoaksi muutamaan päivään mitään mainitsemisen arvoista. 
Kaikki ruoat on ollut tyyliin paistettua kanaa, lihaa, kalaa ja lisukkeeksi riisiä tai salaattia tai molempia.
Tällainen mainitsemisen arvoinen kokkaussessio, tapahtui sitten eilen:
Joskus tekee ihan hirveästi mieli jotain makeata. Eilen oli se päivä. Tein pähkinäfudgea. Maapähkinävoi ei kai ole ihan paleota, mutta menköön, tämänkin kerran.

 

Pähkinäfudge: 

1dl kuorittuja manteleita
1 dl taatelia
1 dl kookosöljyä
1 dl kaakaovoita
1 dl maapähkinävoita
1 tl hunajaa
1-2 rkl kaakaonibsejä
vaniljaa

Paahda mantelit kuumalla pannulla ilman mitään rasvaa.
Sulata kaakaovoi ja kookosöljy.
Vatkaa muut sekaisin ja lisää sitten mantelit. 
Kaada leivinpaperilla varustettuun vuokaan ja laita jääkaappiin kovettumaan.

Ja nauti!

2014-03-19%2018.48.21-normal.jpg