"Ihan törkeen hyvää!" Sanoi perheen lapset.

Tänään mama valmisti appelsiinikanaa.

4 broilerin rintafilettä
kookosöljyä paistamiseen
kanafondia
3 rkl hunajaa
2 valkosipulinkynttä
1 appelsiinin kuori raastettuna
½ appelsiinin mehu
3 rkl Coconut aminosia (tai gluteenitonta soijakastiketta, jos ei tarvi olla täysin paleo)
1 tl chiliä (tai maun ja vahvuuden mukaan)
½ tl raastettua inkivääriä
seesaminsiemeniä koristeeksi

Leikkaa kana paloiksi. Sekoita muut aineet keskenään. Paista kanaa öljyssä. Kunnes saa hiukan väriä. Lisää muut aineet ja anna keittyä pienellä lämmöllä kunnes muuttuu siirappiseksi kastikkeeksi. Koristele seesaminsiemenillä.

Tämän seurana tarjottiin parsakaalia.
Se ei ole koskaan mennyt alas perheen miehille. Niimpä päätin kokeilla jotain uutta.
Uutta meidän perheessä siis. Höyrytin parsakaalit, lisäsin hiukan suolaa ja pyöräytin voissa.
13 vuotta ja ensimmäisen kerran parsakaalit hävisivät lautaselta.

 

2014-04-14%2018.41.40-3-normal.jpg

Voilá!