Kaalilaatikkoa teki oikeastaan mieli, mutta päädyin tällaiseen yksinkertaisempaan kaalipataversioon. Oli tosi hyvää tämäkin. Ohjeesta tulee yksi annos.
Ainekset:
- n. 2 isoa kourallista raastettua kaalia
- n. 2 dl vettä
- pieni porkkana viipaleina
- pieni sipuli suikaleina
- 2 valkosipulinkynttä paloina
- laakerinlehti
- 150 g. jauhelihaa
- suolaa
- pippuria
- meiramia
- timjamia
- Laita kaalit ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää joukkoon porkkanat ja sipulit
- Ruskista jauheliha pannulla ja lisää mausteet jauhelihan joukkoon.
- Sekoita jauheliha kattilaan ja anna kiehia miedolla lämmöllä kunnes porkkanat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä.
Kommentit