Maman kokkailut eilen alkoi naudanlihapaketista. Siitä piti keksiä jotain kivaa ruokaa. Keksinkin tehdä siitä Stifadoa. Ongelma siinä vain oli se, että Stifadon pitää marinoitua vuorokausi. Tästä tulossa varmasti postaus illalla, kun olemme ehtineet maistaa ruokaa, sillä huonoja reseptejä ei saa jakaa. Niimpä kaivoin pakkasesta luomupossunsuikaletta ja päädyin tekemään siitä tällaisen laiskantipun version. Tää on vähän samantyylinen kuin aikaisemmin postaamani appelsiinikana. Silti niin erilainen. Pikkutiput kysyi ruokapöydässä, että saako ottaa lisää possua. Riisi jäi lautaselle. Ehkä hyvä niin. 

Sesamipossua-normal.jpg

500 g. possunsuikaleita
½ parsakaali
sesamsiemeniä

Marinadikastike: 

3 valkosipulinkynttä
n.½ sitruunanmehu 
(sitruunankuorta, jos puristat mehun tuoreesta sitruunasta)
timjamia
3 rkl hunajaa
1 rkl öljyä

Sekoita marinadin osat keskenään ja lisää suikaloidun lihan joukkoon.
Voit antaa seistä hetken, muttä tämä ei ole mitenkään pakollinen osa.
Höyrytä parsakaalin nuput melkein kypsiksi.
Kaada lihat pannulle ja paista kunnes kaikki neste on haihtunut.
Sekoita parsakaali joukkoon ja ripottele päälle sesaminsiemeniä.

Bon appétit!