4 kpl possunkyljyksiä
pinaattia (1/3 pakaste luomu pinaattipussista)
ghee/öljy paistamiseen
1 pieni tai ½ isoa sipulia 
2-3 valkosipulinkynttä
50 g. vuohenmaitojuustoa
Pasta Rossa maustesekoitusta
suolaa, pippuria
hammastikkuja taskun sulkemiseen

2014-03-19%2018.22.54-normal.jpg

2014-03-19%2018.25.16-normal.jpg

Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen. Leikkaa sipuli tosi pieneksi, koska menevät täytteeseen. Paista pinaattia, sipulia ja valkosipulia pannulla hetki, niin että pinaatti hajoaa. Sekoita keskenään, vuohenjuusto, sipulit, pinaatti ja mausteet. Leikkaa possunkyljyksiin taskut ja täytä ne täytteellä. Sulje tasku hammastikulla. Paista uunissa noin ½ tuntia, kunnes ovat kypsiä.

Mietin tehdessä, että keväällä tähän voisi hyvin käyttää pinaatin tilalla nokkosta.

2014-03-19%2019.04.07-normal.jpg