Perussettiä tehtiin tänään. Kukaan ei nyrpistellyt pöydässä ja kana ei näin valmistettuna ollut yhtään kuivaa. Säästämisen arvoinen ja helppo arkiruokaresepti.  Arvatkaa tuliko kuvattua. No ei. Laitoin kuitenkin kuvan kanulista. Tässä Kanulimummo on Genevessä magnolia puun haarassa, lepuuttamassa jalkojaan.

 

kanuli.jpg

 

Ainekset: 

  • paketti broilerin rintafilettä
  • sellainen turaus kookosmaitoa, ehkä 1 dl
  • öbaut ½ limen mehu
  • valkosipulinkynsi tai valkosipulijauhetta
  • kukkurallinen tl raastettua inkivääriä
  • (1 tl hunajaa)
  • suolaa, pippuria
  • korianteria ja persiljaa

 

  1. Laita kanat voideltuun uunivuokaan.
  2. Sekoita loput aineet kookosmaitoon.
  3. Kaada maito kanojen päälle
  4. Paista 225 n. 35 min.

 

Tuli tosi mehevää broileria. Itse tykkäsin, mies ei kommentoinut ja lapsi ei kuulemma tykkää kanasta.