Viime viikolla postasin äitienpäivä kakun ohjeen kakusta, jonka aioin tehdä. En ollut siis vielä sitä tehnyt. Valittelen, että jostain syystä (vaikka kuinka muka tarkistin) oli pari reseptin riviä tippunut pois. Nyt virhe on korjattu. 
http://iwashere.vuodatus.net/lue/2014/05/aitienpaivan-paleo-kookos-vadelmakakku

Nyt on siis kakku tehty äitienpäiväksi ja maistui. Mies sanoo aina, että minä olen sellainen viherpiipertäjätipu ja että miksi mikään ei koskaan voi olla mitään normaalia ruokaa. Nytkin oli suuret ennakkoluulot kakkua kohtaan. No meni hetki ja kohta tuli hakemaan toisen palasen. Totesi, että nyt ei tässä kakussa haittaa vaikka onkin joku terveyskakku. Terveyskakuksi tätä ei ihan voi sanoa, sillä aikamoisen määrän sisältää kookosrasvaa, mutta herkullinen oli. Voisi kuvitella tarjoavansa joskus vieraillekin.

Pakkasestani ei löytynytkään enää vadelmia, mutta mustikoita löytyi. Käytin niitä vadelman sijaan. Hiukkasen erinäköinen kakku tuli, kuin alkuperäisestä linkissä.

Näyttäisi, että aivan eri määrä täytettä kuin omassani. Mietin, että oiskohan heillä ollut sellainen pienempi irtopohjavuoka käytössä, jolloin vain näyttää erilaiselta. Ja voihan se olla kuvakulmakin. Mielestäni kakku ei kuitenkaan kaipaa enempää täytettä, oli oikein sopiva noin.

Mustikkakakku-normal.jpg