Marokkolaista%20kanaa-normal.jpg

On, on, on siellä kuvassa oikeasti broilerikin. Kastikkeen alla.

Marokkolaista kanaa: 


1 sipuli kuutioina
1 tl juustokumina
1 paprika kuutioina
2 valkosipulinkynttä
1 dl kanalientä
1 prk tomaattimurskaa
2 rkl hunajaa
1 laakerinlehti
1 broileri paloina (itse käytin rintafileitä)
1 tl kanelia
2 tl jauhettu korianteri
chilihiutaleita
gheetä paistamiseen
(koristeluun limelehtiä tai persiljaa)

Kuullota pannulla sipuli, paprika, jeera ja valkosipuli. Lisää kanaliemi, broileri, tomaattimurska, hunaja ja laakerinlehti. Keitä m. 20 min. Mausta.

Itse unohdin aivan täysin hunajan. Ruoka maistui silti. Hunajaa käytetään tässä ruoassa tuomaan hiukan makeutta. Ihan pienenä turauksena hunaja tuo muita makuja paremmin esille.