kanasinappinen-normal.jpg

Kiva resepti, jota olen jo pitkään halunnut tehdä. Tämä on myös helppo ja suhteellisen nopea. Itse jotenkin tykkään sinapin siemenistä, lapsille ne ei oikein uponnut. Mietin tässä, että tämä sama toimisi varmasti possullekin todella hyvin.

Hunaja-sinappikana

0,5 dl. sinapinsiemeniä
0,5 dl sinappia (me ranskalaiset käytämme tietenkin dijon sinappia)
2 rkl hunajaa
2 rkl oliiviöljyä + paistamiseen (tai kookosöljyä)
½ sipulia pilkottuna
2 valkosipulinkynttä
4 broilerinrintafilettä
rosmariinia

Sekoita hunaja, hunaja ja oliiviöljy keskenään.
Freesaa sipulit pannulla ja kaada ne sitten uuniastiaan.
Paista pannulla myös kanoja niin, että pinta saa kivan värin.
Laita kanat sipuleiden päälle uuniastiaan ja kaada sinappiseos kanojen päälle. Lisää nyt rosmariinit kanojen päälle. Paista 200 astetta n. 20 min. Kanoista tulee mehevämpiä, jos sen astian, jossa paistaa peittaa kannella.
 

sinappikana-normal.jpg