Tänään "iltapalaksi" valmistettiin chorizolla täytettyjä paprikoita.
Ainekset:
- 4 paprikaa
- 200g. chorizoa
- 1 pieni sipuli
- ½ kesäkurpitsa
- 1 tl savupaprikajauhe
- 1 tl kuminaa
- ½ tl punaista curryjauhetta
- ½ tl kurkumaa
- (caynnepippuria ja chilihiutaleita, jos haluat)
- suolaa, pippuria
- Poista paprikoista kannet ja pehmennä paprikat vesihauteessa tai höyrykeittimessä.
- Kuutioi sillä välin paprikan kannet. Kuutioi myös chorizo, sipuli ja kesäkurpitsa.
- Ruskista chorizo pannulla.
- Lisää joukkoon sipuli, kesäkurpitsa ja paprikan kannet. Ruskista kasvikset.
- Lisää mausteen ja sekoita. Maista ja lisää mausteita jos haluat.
- Täytä paprikat.
- Laita uuniin 200-astetta n. 20-30 min.
Kommentit