Tänään "iltapalaksi" valmistettiin chorizolla täytettyjä paprikoita.


paprikat%201-normal.jpg

Ainekset:

  • 4 paprikaa
  • 200g. chorizoa
  • 1 pieni sipuli
  • ½ kesäkurpitsa
  • 1 tl savupaprikajauhe
  • 1 tl kuminaa
  • ½ tl punaista curryjauhetta
  • ½ tl kurkumaa
  • (caynnepippuria ja chilihiutaleita, jos haluat) 
  • suolaa, pippuria


  1. Poista paprikoista kannet ja pehmennä paprikat vesihauteessa tai höyrykeittimessä.
  2. Kuutioi sillä välin paprikan kannet. Kuutioi myös chorizo, sipuli ja kesäkurpitsa.
  3. Ruskista chorizo pannulla.
  4. Lisää joukkoon sipuli, kesäkurpitsa ja paprikan kannet. Ruskista kasvikset.
  5. Lisää mausteen ja sekoita. Maista ja lisää mausteita jos haluat.
  6. Täytä paprikat.
  7. Laita uuniin 200-astetta n. 20-30 min.


paprikat-normal.jpg