Possu marinadiin ja väliin kauppareissu. Possu uuniin ja väliin fysiologian opiskelua. Helppoa kuin mikä.

Marinadikastike ja kastike: 

  • tuoretta (tai pakaste) persiljaa kourallinen
  • tuoretta korianteria kourallinen
  • muutama valkosipulinkynsi
  • sitruunankuorta (kuorijauhetta)
  • sitruunamehua iso turaus
  • pari tilkkaa viinietikkaa
  • (chiliä)
  • suolaa, pippuria
  • oliiviöljyä 1-2 dl

Lisäksi tarvitset tietysti possufileen.
Itse käytin possun sisäfilettä, mutta yhtä hyvin tällä voisi marinoida vaikkapa ulkofilettä tai possunkyljyksiä tai broileria.

  1. Laita kaikki muut aineet blenderiin paitsi oliiviöljy. Sekoita hetki.
  2. Lisää öljy nauhana ja surauttele kunnes on mielestäsi kiva koostumus. Tarkista maku. 
  3. Laita possu astiaan ja kaada kastiketta päälle sopivasti, että possu maustuu. 
  4. Säästä loppukastike vaikka ruokailuun tai toiselle kerralle.

chimichurrimarinoitu%20possu.jpg