Possu marinadiin ja väliin kauppareissu. Possu uuniin ja väliin fysiologian opiskelua. Helppoa kuin mikä.
Marinadikastike ja kastike:
- tuoretta (tai pakaste) persiljaa kourallinen
- tuoretta korianteria kourallinen
- muutama valkosipulinkynsi
- sitruunankuorta (kuorijauhetta)
- sitruunamehua iso turaus
- pari tilkkaa viinietikkaa
- (chiliä)
- suolaa, pippuria
- oliiviöljyä 1-2 dl
Lisäksi tarvitset tietysti possufileen.
Itse käytin possun sisäfilettä, mutta yhtä hyvin tällä voisi marinoida vaikkapa ulkofilettä tai possunkyljyksiä tai broileria.
- Laita kaikki muut aineet blenderiin paitsi oliiviöljy. Sekoita hetki.
- Lisää öljy nauhana ja surauttele kunnes on mielestäsi kiva koostumus. Tarkista maku.
- Laita possu astiaan ja kaada kastiketta päälle sopivasti, että possu maustuu.
- Säästä loppukastike vaikka ruokailuun tai toiselle kerralle.
Kommentit