Tätä kakkua en ole vielä kokeillut, mutta ajattelin sen viikonloppuna tehdä. Ohje jo julkaisuun, josko joku muukin haluaisi juhlistaa äitienpäivää kakun kanssa.
Alkuperäinen ohje on http://www.thepaleomom.com/2013/05/coconut-raspberry-cheesecake-aip-friendly-recipe-by-mickey-trescott.html

Alla sitten suomennettu ja muokattu versio meitin mitoille.

vattukakku-normal.jpg

Kuva on kyseisen ohjeen sivulta myöskin. Päivitän oman kuvani, kun kakku valmis.

Pohja: 

4,5 dl taateleita, joita on liotettu 5 min kuumassa vedessä
1,5 dl sulaa kookosöljyä
0,5 dl kookosjauhoa
0,5 dl  kookoshiutaletta
 hippusellinen suolaa

Täyte: 

1 3/4 dl hunajaa
1 3/4 dl kookosvoita
1,5 dl kookosöljyä
6 rkl tapiokatärkkelys (tai perunajauho)
7,5 dl pakastevadelmaa
1 ½ tl vanilja uute
ripaus suolaa

Koristeluun: 

vadelmia ja kookoshiutaleita

  1.  Kookosvoi, kookosöljy ja hunaja laitetaan eri astioihin, jotka laitetaan kuumaan veteen kunnes pehmenevät.
  2. Esilämmitä uuni 190 asteeseen. Laita blenderiin taatelit ja kookosöljy, lisää muut pohjan aineet ja sekoita. Painele taikina irtopohjavuokaan ja paista 30-35 min.  Älä huoli pitääkin olla vähän pehmeää, kunnes jäähtyy.
  3. Tee täyte: 
    hunaja, kookosvoii, kookosöljy ja vadelmat kattilaan pienelle lämmölle. Sekoittele kunnes vadelmat ovat sulaneet ja täyte on lämmintä, about 5 min. Laita blenderiin, lisää tapioka, vanilja ja suola. Sekoita. Kaada pohjan päälle.
  4. Laita jääkaappiin ainakin 12 tunniksi. Koristele.

Täällä postaus omasta kakustani: 

http://iwashere.vuodatus.net/lue/2014/05/aitienpaivan-paleo-vadelma-kookoskakku-josta-tulikin-mustikkainen