Teki mieli raakakakkua, mutta en halunnut tehdä kokonaista, joten päätin tehdä muutaman raakasuklaa leivoksen. Nämä onnistui aivan loistavasti silikonimuffinssivuoassa. Lisäämällä määriä tästä saa siis oikein maistuvan kakun.
Raaka-aineet:
Pohja:
0,75 dl manteleita
0,75 dl pecanpähkinöitä
0,75 dl kookoshiutaleita
0,25 dl neitsytkookosöljyä
Täyte:
0,75 dl pecanpähkinöitä
0,5 dl hunajaa
0,5 dl neitsytkookosöljyä
0,5 dl kaakaovoita raasteena
0,5 dl raakakaakaojauhetta
1 tl vaniljauutetta
ripaus himalajansuolaa
- Laita kaikki pohjan aineet blenderiin ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Jaa massa muffinssivuoan pohjille haluamasi määrä ja painele tasaiseksi. Itse tein kuusi leivosta.
- Laita täytteen aineet blenderiin ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Jaa massa pohjien päälle.
- Laita jääkaappiin about 3 tunniksi.
- Koristele haluamallasi tavalla. Esim. Kaakaonibsit tai marjat.
Kommentit