Teki mieli raakakakkua, mutta en halunnut tehdä kokonaista, joten päätin tehdä muutaman raakasuklaa leivoksen. Nämä onnistui aivan loistavasti silikonimuffinssivuoassa. Lisäämällä määriä tästä saa siis oikein maistuvan kakun.

Raakasuklaaleivos.jpg

Raaka-aineet: 

Pohja:
0,75 dl manteleita
0,75 dl pecanpähkinöitä
0,75 dl kookoshiutaleita
0,25 dl neitsytkookosöljyä

Täyte:
0,75 dl pecanpähkinöitä
0,5 dl hunajaa
0,5 dl neitsytkookosöljyä
0,5 dl kaakaovoita raasteena
0,5 dl raakakaakaojauhetta
1 tl vaniljauutetta
ripaus himalajansuolaa

  1. Laita kaikki pohjan aineet blenderiin ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  2. Jaa massa muffinssivuoan pohjille haluamasi määrä ja painele tasaiseksi. Itse tein kuusi leivosta.
  3. Laita täytteen aineet blenderiin ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  4. Jaa massa pohjien päälle.
  5. Laita jääkaappiin about 3 tunniksi.
  6. Koristele haluamallasi tavalla. Esim. Kaakaonibsit tai marjat.