Tämä resepti on fammulta peräisin. Tätä meillä syödään aika usein. 
Odottelen oman punajuurisadon valmistumista jännityksellä. Ensimmäinen vuosi punajuurta viljellessä. Vähän vihreetä nousee jo kasvatuslaatikon mullan alta.

punajuuri-normal.jpg

Paistetut punajuuret.

punajuuria
maun mukaan timjamia
1  rkl hunajaa
1 rkl sitruunamehua
suolaa
oliiviöljyä/kookosöljyä, niin, että punajuuret saavat hennon öljypinnan
(vuohenjuustoa)

Kuori ja pilko punajuuret palasiksi. Laita uunivuokaan ja sekoita joukkoon muut (paitsi vuohenjuusto).Paista uunissa 220 n. 20 min. Jos laitat vuohenjuustoa, lisää vuohenjuusto ja nosta hetkeksi asteet 250, jotta juusto saa väriä.