Tällaiseen reseptiin törmäsin tänään, etsiessäni reseptiä riisijauhoista tehtyyn pannukakkuun. Alkuperäinen resepti löytyy täältä: http://www.gurmee.net/2012/09/26/gluteeniton-herkkupannari-ja-mannapuuro/

Aivan ihana puuro! Voisin kuvitella silloin tällöin syöväni, vaikka useimmiten välttelen maitotuoteita. Mutta joskus on herkuttelupäivä. 

Myös pannarista tuli loistava! Sellainen kostea ja maistuva!



Riisimannapuurojapannari.jpg



RIISIMANNAPUURO: 

  • 1 l. maitoa
  • 1,5 dl karkeaa riisijauhoa
  • 1 rkl voita
  • suolaa


  1. Lämmitä maito
  2. Lisää joukkoon riisijauhot vatkaten
  3. Keitä 10 min.
  4. Lisää voi ja suola


RIISI PANNARI

  • 1 satsi riisimannapuuroa kylmänä
  • 2 munaa
  • 1 dl maissijauhoja
  • ripaus vaniljaa tai n.1 tl vaniljasokeria
  • 0,5 dl sokeria


  1. Sekoita aineet keskenään.
  2. Paista pellillä uunissa 200-asteessa 30 min.