Tällaiseen reseptiin törmäsin tänään, etsiessäni reseptiä riisijauhoista tehtyyn pannukakkuun. Alkuperäinen resepti löytyy täältä: http://www.gurmee.net/2012/09/26/gluteeniton-herkkupannari-ja-mannapuuro/
Aivan ihana puuro! Voisin kuvitella silloin tällöin syöväni, vaikka useimmiten välttelen maitotuoteita. Mutta joskus on herkuttelupäivä.
Myös pannarista tuli loistava! Sellainen kostea ja maistuva!
RIISIMANNAPUURO:
- 1 l. maitoa
- 1,5 dl karkeaa riisijauhoa
- 1 rkl voita
- suolaa
- Lämmitä maito
- Lisää joukkoon riisijauhot vatkaten
- Keitä 10 min.
- Lisää voi ja suola
RIISI PANNARI
- 1 satsi riisimannapuuroa kylmänä
- 2 munaa
- 1 dl maissijauhoja
- ripaus vaniljaa tai n.1 tl vaniljasokeria
- 0,5 dl sokeria
- Sekoita aineet keskenään.
- Paista pellillä uunissa 200-asteessa 30 min.
Kommentit